Nyírbogát Nagyközség

Aszfaltrajzverseny a nyírbogáti iskolában

http://www.szon.hu/aszfaltrajzverseny-a-nyirbogati-iskolaban/2010620

 

 Nyírbogát – A Nyírbogáti Vántus István ÁMK. és Könyvtár diákjai 2012. június 15-én az iskola udvarán aszfaltrajzversenyen vettek részt.

 

 

A diákok látványos és kreatív módon mutathatták meg ügyességüket. A verseny minden évben megrendezésre kerül, így a gyerekeket nem érte meglepetés, sőt, a szemfülesebbek már napokkal korábban tervet készíthettek maguknak. Sok szép rajz díszítette napokon keresztül az iskola futballpályáját. Az ötlet skála nagyon széles volt, a Helló Kittitől az UEFA Euro 2012-es labdarúgó bajnokág logójáig, mindenre vevők voltak a diákok. Nagy volt a lelkesedés, hisz a rajzokat díjazták is, s a legügyesebbek boldogságtól csillogó szemekkel vehették át a jutalmat. A zsűri tagjainak ( Ostorháziné Vadon Izabella óvodavezető, Hadházi Éva védőnő, Gulyás Jánosné művelődés szervező ) nehéz dolga volt, de végül meghozták a következő eredményeket:

I. helyezett: 5.a osztály (Hermanovszky Laura, Kósa Kitti, Széplaki Gréta, Vanczák Éva)

II. helyezett: a 6. osztályos lányok

III. helyezett: 3. osztály

Különdíjasok: Puskás Ákos 1. osztályos tanuló és Lükő József 2. a oszályos tanuló

 A győztes gyerekek az eredményhirdetés után örömmel fogyasztották a jégkrémet, illetve a különdíjasok is boldogan vették át a tanszervásárlási utalványt. Gratulálunk az ügyes kezű gyerekeknek!