Nyírbogát Nagyközség

Nyertes TAO-s pályázat

Dr. Simonné Dr. Rizsák Ildikó a BOGÁT 2000 TC.  elnöke az önkormányzat nevében  egy szerény vacsorával köszönte meg a csapat munkáját, s tájékoztatta őket a nyertes TAO pályázatról.

 A BOGÁT 2000 TC. a 2016/2017 évi TAO látvány és csapatsport támogatás pályázaton több mint  45 millió Ft. támogatást kapott, ezen belül tárgyi eszköz beruházás, felújítás 1,572 millió Ft-ot, ingatlan tárgyi eszköz beruházás felújításra több mint 39 millió Ft-ot, utánpótlás-nevelés feladatainak ellátására több mint 4 millió  Ft-ot.

 

 

 

A Nemzeti Összetartozás Kormányának fontos célja, hogy a nemzet sport teljesítménye, elsődlegesen a jelenleg is népszerű csapatsportágakban, mérhetővé váljék. A TAO törvény 2015-től lehetőséget biztosít, hogy az esedékes adóelőleg-fizetési kötelezettséget megelőző hónap utolsó napjáig rendelkezzen az adózó a társasági adóelőleg-kötelezettsége 50 %-nak, kedvezményezett célra történő felajánlásáról. Ugyanakkor megmaradt a lehetősége annak, hogy a teljes adóévre esedékes adókötelezettség 80%-nak összegéig felajánlást tegyen, és rendelkezzen, a társasági adóelőleg-kiegészítési kötelezettségről szóló bevallásában. Ezek alapján megkerestük a helyi és környékbeli vállalkozókat a támogatás feltöltésének eredményessége és annak megvalósítása érdekében.

 

 

 

Ez úton szeretnénk tisztelettel megköszönni az alábbi vállalkozóknak a támogatását, mellyel hozzájárulnak az egyesületünk céljainak megvalósításához:

 

-  Uralgó Kft Nyírbátor

- Ruzsa Kft Pócspetri

-  P&P Kereskedelmi és Szolgáltató Kft Nyírbogát

- Sandhal Kft Nyírbogát

-  Bea Trade Bt Nyírbogát

- Dohi Trade Bt Nyírbogát

- KSB Kft Nyírbogát

- Lénia-Z Bt Nyírbogát

-  Ideál "T-Plusz T" Nyírgelse

- Tranzit-Ker Zrt Debrecen